About

About me

Ik ben Elke een levenslustige meid van 18, uit het kleine België. Mijn passies zijn acteren, schrijven en fotograferen. Daarom heb ik ook deze blog opgericht. Zoals ik al zei is buiten bloggen mijn andere passie acteren. Ik doe veel castings & audities in de hoop mijn droom te kunnen waar te maken. Ik heb al kleine rolletje gehad in Galaxy park, hotel 13,… Ik hou er van om voor en achter een camera te staan. Vroeger heb ik veel fotoshoots gedaan. Nu richt ik me meer op acteren, maar af en toe doe ik zeker nog eens een shoot. Ik ben ook nog student, dat vlak is voor mij redelijk moeilijk om mijn draai te vinden, aangezien ik al vaak van richting en school ben veranderd. Voorlopig zit ik in de richting schoonheidsverzorging. Maar mijn lievelingsvak blijft Engels.

About prettiness.be

Voordat ik prettiness.be kocht, heb ik nog 3 andere blogs gehad. Ik blog nu ongeveer al 3 jaar. En ik kan me mijn leven niet meer zonder voorstellen. Daarom dat ik ook een eigen domeinnaam wou. Na lang twijfelen en de juiste naam te zoeken, kwam ik op het idee prettiness. Zo gezegd zo gedaan, dus op 15 februari 2013 werd mijn blog geboren. De naam prettiness heeft natuurlijk een betekenis. Ik blog over beauty, fashion & lifestyle. Dat zijn ook de zaken die ik zelf pretty vind om over te bloggen. Bloggen is iets wat ik graag doe, het is mijn passie. Dus voor elke kans die ik krijg ben ik dankbaar. Ook mijn lieve bezoekers ben ik zeer dankbaar. En de toffe, lieve reactie lees ik altijd met een big smile op mijn gezicht.

Nog enkel weetjes;

Ik heb een zwak voor katten. Ik heb zelf ook kat genaamd Kitty. Zij is een speelse, lieve meid.

Acteren blijft een passie van mij. Maar ik vind het altijd raar om mezelf terug te zien en horen op de tv.

Muziek betekent veel voor mij. Daarom dat ik ook erg graag naar festivals ga. Voor de rest hou ik van sporten en kan je me terug vinden op instagram; themisspinkunicorn.

En ik wens je veel lees plezier toe op mijn blog!

x Elke