Bodieboost het kookboek & dagboek

Buiten bloggen is mijn andere passie koken. Ik doe het echt heel erg graag, maar ik heb er jammer genoeg niet altijd de tijd voor… Maar wanneer mij iemand een kookboek cadeau geeft, dan ben ik altijd erg blij hiermee. En kan ik niet wachten om de recepten te maken. Maar ik ben vooral erg blij als ik een vegetarisch kookboek krijg of een kookboek waarin rekening wordt gehouden met gezond eten. Zoals in het BodieBoost kookboek dat ik heb. Want onlangs werden er twee nieuwe BodieBoost boeken uitgebracht namelijk het kookboek en het dagboek.

Natuurlijk ga ik ook even uitleggen wat BodieBoost precies is. Hun succes komt vooral door de methode van dat je slank en fit wordt, waarbij snoepen en afvallen leuk moet worden. Ook worden er op de site van BodieBoost regelmatig artikelen geplaatst met handige tips & adviezen.

Het dagboek moet je zes weken elke dag invullen. Maar voor aan je eetdagboek begint, kom je nog enkel interessante informatie en tips tegen. Ook is het de bedoeling dat je, je eigen doelen opstelt. En dan moet je, je elke week wegen en je buikomvang meet. Dan kan je na de 6 weken het resultaat goed zien en vergelijken.

Het eetdagboek zelf, vind ik heel fijn en goed opgesteld! Ook moet je aanduiden of je in totaal wel genoeg van een bepaalde voedingsmiddel binnen hebt en genoeg water gedronken hebt. Wat natuurlijk handig is om dit zo bij te houden. Buiten dat kan je ook nog een dankbaarheidslijstje invullen & ook hoe je dag gegaan is. Voor de rest kom je tussendoor nog enkele fijne tips & motiveerde quotes tegen. Wat het natuurlijk fijner maakt om dit dagboek elke dag gedurende 6 weken in te vullen.

Buiten het dagboek vind ik het kookboek natuurlijk ook even fijn en goed opgesteld! Ik ben helemaal fan van dit soort boeken. Want soms heb je jammer genoeg erg saaie kookboeken, maar het kookboek van bodieboost daar aan tegen heeft me erg verrast! Want de indeling is duidelijk, de namen van de recepten zijn goed gevonden.

Ook staan er vegetarische recepten in en wordt hiermee zeker rekening gehouden! En ik als vegetariër vind dat natuurlijk super! Ook staat er bij hoelang het duurt om een bepaalt recept te berijden. En wat ik zelf ook nog beter vind, je kan zien hoeveel porties je van bv. eiwitten binnen hebt met het recept. En uit de vijf familie mag je elke dag twee porties eten. Dus erg leerzaam en zo word je ook bewuster van wat je allemaal eet. Ik vind het zelf een goed en interessant boek met fijne tips tussendoor!

Natuurlijk moest ik zelf ook een recept uit proberen. En ik maakte deze heerlijk vegetarische quesadilla. Wat zeker voor herhaling vatbaar is! Want met 1/4 had ik al genoeg. Dus ik ben er zeker van dat ik regelmatig nog recepten uit het BodieBoost boek ga klaarmaken. Want ik vind het een zeer fijn en goed kookboek. Met natuurlijk leuke recepten! En ook het dagboek vind ik erg leuk gedaan!

Ik zou het haast vergeten dat het eigenlijk een dieet methode is. Want zo zie ik het zelf helemaal niet! Ik ben er zeker van dat je er van kan afvallen. Maar dat doe je het ook met plezier. Wat het is eigenlijk een methode waarbij je ook nog normale dingen kan eten. Dus ik ben zeker fan hiervan!

Het dagboek heeft een prijs van €4.95 & het kookboek kost €17.95.

En een hele fijne week toegewenst! 

x Elke

33 comments

 1. Iris - TBM zegt:

  Ik heb ze ook en ik ga binnenkort ook iets lekkers maken!

 2. brittjeex zegt:

  Wat een leuk artikel! Die boeken lijken me echt fijn zo ben je je echt bewust wat je eet. Ik ga ze ook halen denk ik =)

 3. erg handig en fijn zo kookboek en dagboek zal ook wel handig voor mij zijn :P

 4. Lies zegt:

  Ik vind beide boeken zo handig en zag ook veel recepten in het kookboek die ik zeker uit wil gaan proberen. Ook de manier van het dieet vind ik erg mooi, omdat je ook niet al het verkeerde eten uit je leven hoeft te bannen wat bij veel andere diëten wel is.

 5. Manon zegt:

  Wat leuk dat je al een recept hebt uitgeprobeerd!!

 6. Nicky zegt:

  Ik ken het boek niet. Fijn dat er een dagboekje gedeelte bij zit zodat je alles netjes kunt bijhouden. Ik ben geen ster in de keuken maar wil wel meer tijd in de keuken gaan doorbrengen en dan is een receptenboek handig.

 7. Anne zegt:

  Ziet er echt heel goed uit! :) X Anne

 8. Bertine zegt:

  ik heb het algemene boek, het ligt toevallig hier op tafel nu. vind het een heel goed bedacht dieet.. wil er binnenkort mee beginnen. dat dagboek lijkt mij dan ook wel handig!

 9. Arletta zegt:

  Leuk, ik las laatst ook ergens al over de boeken, ik ben aan het overwegen ze aan te schaffen :D
  xx

 10. DQ zegt:

  Ik heb deze ook! Inmiddels twee recepten gemaakt en aan het kijken welke de volgende is! Die quesadilla ziet er goed uit. X

 11. Roseville Surgery

  Bodieboost het kookboek & dagboek | Prettiness

 12. ロレックス デイトナコピー時計:http://www.canot-kayak.qc.ca/rolexwatch.html
  フランクミュラーコピー時計:http://www.iconsinmed.org/cir/franckmullerwatch.html
  オメガ偽物時計:http://oiltechinvest.com/omegawatch.html

 13. against zegt:

  against

  Bodieboost het kookboek & dagboek | Prettiness

 14. personal tax ogden ut

  Bodieboost het kookboek & dagboek | Prettiness

 15. pest control houston 77084

  Bodieboost het kookboek & dagboek | Prettiness

 16. candy crush saga hack

  Bodieboost het kookboek & dagboek | Prettiness

 17. Memory Techniques

  Bodieboost het kookboek & dagboek | Prettiness

 18. Dior bags zegt:

  fast shipping! great seller, thanks so much!

 19. セリーヌ カバ エクセル

  Bodieboost het kookboek & dagboek | Prettiness

 20. cdl jobs in chicago

  Bodieboost het kookboek & dagboek | Prettiness

 21. Free microsoft points

  Bodieboost het kookboek & dagboek | Prettiness

 22. wa.cz zegt:

  wa.cz

  Bodieboost het kookboek & dagboek | Prettiness

 23. cheap louis vuitton handbags online

  Bodieboost het kookboek & dagboek | Prettiness

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.