Outfit pink lady

Omdat ik het super vindt om ook over fashion te schrijven ben ik van plan meer outfits of fashion artikels toe te voegen aan mijn blog. Ik heb ook gemerkt dat vele het leuk vinden om outfit en meer fashion te zien voorbij komen op mijn blog. Dus het is voor beide een win-win situatie. Omdat het terug eindelijk warmer begint te worden (finally!) had ik gekozen voor een blazer met een topje er onder en een roze rok. En natuurlijk ook mijn geliefde botjes met een redelijk hak, en tot mijn grootte verbazing lopen deze zalig! I like that! Maar nu snel over naar de outfit foto’s. Voor de fun heb ik er ook enkel mislukte/funny foto’s tussengevoegd.

Sjaal; pimkie

Topje; pimkie

Blazer; only

Rok; azaka

Schoenen; be original

Horloge; vendoux

Armband; my-jewellery

x Elke

16 comments

 1. Eline zegt:

  Leuke outfit, staat je goed!

 2. Kirsten zegt:

  Staat je heel leuk :D <3!

 3. Michaela zegt:

  Wat leuk om zo een neutrale look te combineren met een felroze rokje :D

 4. Jasmijn zegt:

  Staat je echt heel leuk! I love the skulls :)

 5. Jana zegt:

  Wat een mooie outfit =D x

 6. Vintagirie zegt:

  Ik ben weg van de schoenen, shirtje en armband!!

 7. Delphine zegt:

  Leuke outfit, leuke botjes ook!

 8. Eline zegt:

  Wat een vrolijke foto’s en je hebt mooi lang haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.