Outfit up in the air

Ik mijn artikel van 30 seconds to mars zei ik dat ik nog een outfit post had, met wel een heel grappig verhaal er achter. Dus bij deze mijn outfit met de toepasselijk naam up in the air, want het was mijn outfit voor het concert. Mijn mama en ik besloten om met de tram naar de lotto arena te gaan. Wat toch een aantal grappige moment opleverden.

Allereerst wisten we niet welke tram we moesten neem. Na eventjes zoeken had ik gevonden welke we konden nemen. Maar dan moesten we wel nog even de parking achter de lotto arena doorstappen vooraleer we er waren. Geen probleem natuurlijk.

Toen we eindelijk op onze tram zaten, merkte ik dat we helemaal alleen waren. Dus ik vroeg aan mijn mama of ze even outfit foto’s kon maken. Met het nodige onnozel doen er tussen, vond ik dat er wel enkele goede foto’s tussen zaten. Dus ik zet me ergens neer, ik keek nog eens rond op de tram… Kom ik er natuurlijk achter dat we toch niet helemaal alleen waren. Er zat blijkbaar helemaal achteraan nog een man. Natuurlijk kon mijn mama haar niet inhouden en begon ze gelijk te lachen. Oeps… Maar ik heb toch wel outfit foto’s.

Het was die avond redelijk fris, dus ik besloot om een warme trui aan te doen en mijn geliefde sjaal van pimkie. Zodat ik het toch wat warmer had voor buiten en binnen kon ik deze dan makkelijk uitdoen.

Smile because you’re going to 30 seconds to mars, zal ik waarschijnlijk gedacht hebben.

De tram nemen was een hele belevenis. En ik heb zeker ook een wijze les geleerd. Voor je onnozel gaat doen voor outfit foto’s, kijk dan toch nog maar eens goed rond of er zeker niemand anders meer is. ;)

Jas: H&M

Trui: Appel’s

Sjaal: Pimkie

Rok: River Island

Schoenen: Hot Ice

Horloge: Vendoux

Ring: Six

Oorbellen: River Island

 x Elke

40 comments

 1. Kimberly zegt:

  Hahahaha en moest de man ook lachen toen hij doorhad dat jullie hem zagen? Zo beleef je nog eens wat hihi! Ik vind je outfit er erg leuk uitzien!

 2. Hannelore zegt:

  Wat een leuke outfit, vooral de jas vind ik super!

 3. Sas zegt:

  Leuke foto’s! Ik vind je panty erg leuk :)

 4. Leuke outfit en best een grappig verhaal :D x

 5. Monique zegt:

  Leuke outfit, vind je jas heel gaaf! Die man zal wel denken, haha! Zou mij ook kunnen gebeuren!

 6. Vanessa zegt:

  Die laatste foto vind ik heel leuk! Mooie, rode lippenstift ook :)

 7. Widya zegt:

  Haha zat er zeker nog iemand in haha!

  Ik volg je nu

 8. Merel zegt:

  De jas is moooooi! En je panty vind ik ook gaaf. Alleen de schoenen vind ik er niet bij passen, maar ze zijn wel lekker warm natuurlijk ;). En wie ziet je schoenen nou bij een concert? Geweldig dat je moeder meeging trouwens, ik val van m’n stoel als mijn moeder mee zou willen naar een rockconcert, haha!

 9. Saskia zegt:

  Leuke outfit, ik vind je trui heel leuk en lijkt me lekker warm :-)

 10. Manon zegt:

  Super leuke outfit heb je aan! Je hebt er ook erg leuke foto’s mee gemaakt.

 11. Robin zegt:

  Leuke outfit! En wat een aparte locatie ;)

 12. jana zegt:

  Wat leuk! Toffe outfit :) x

 13. Haha, leuk om te lezen! Leuke outfit ook!

 14. Kirsty zegt:

  Oohh god ik zou me echt kapot schrikken als er dan ineens iemand blijkt te zijn nog als je denkt alleen te zijn en je net foto’s hebt gemaakt haha. De foto’s en je outfit zijn in ieder geval leuk geworden! Vooral je jas vind ik tof :)

 15. Jhemyla zegt:

  Haha die man moet wel gedacht hebben! Je sjaaltje vind ik heel erg leuk.

 16. De Dotties zegt:

  Je jas en botjes vind ik echt prachtig! Mooie outfit!

 17. Denise zegt:

  Leuke foto’s en die jas is echt super tof! x

 18. Bertine zegt:

  haha super grappig dat er nog iemand zat! en je panty is echt heel tof<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.