Outfit up in the air

Ik mijn artikel van 30 seconds to mars zei ik dat ik nog een outfit post had, met wel een heel grappig verhaal er achter. Dus bij deze mijn outfit met de toepasselijk naam up in the air, want het was mijn outfit voor het concert. Mijn mama en ik besloten om met de tram naar de lotto arena te gaan. Wat toch een aantal grappige moment opleverden.

Allereerst wisten we niet welke tram we moesten neem. Na eventjes zoeken had ik gevonden welke we konden nemen. Maar dan moesten we wel nog even de parking achter de lotto arena doorstappen vooraleer we er waren. Geen probleem natuurlijk.

Toen we eindelijk op onze tram zaten, merkte ik dat we helemaal alleen waren. Dus ik vroeg aan mijn mama of ze even outfit foto’s kon maken. Met het nodige onnozel doen er tussen, vond ik dat er wel enkele goede foto’s tussen zaten. Dus ik zet me ergens neer, ik keek nog eens rond op de tram… Kom ik er natuurlijk achter dat we toch niet helemaal alleen waren. Er zat blijkbaar helemaal achteraan nog een man. Natuurlijk kon mijn mama haar niet inhouden en begon ze gelijk te lachen. Oeps… Maar ik heb toch wel outfit foto’s.

Het was die avond redelijk fris, dus ik besloot om een warme trui aan te doen en mijn geliefde sjaal van pimkie. Zodat ik het toch wat warmer had voor buiten en binnen kon ik deze dan makkelijk uitdoen.

Smile because you’re going to 30 seconds to mars, zal ik waarschijnlijk gedacht hebben.

De tram nemen was een hele belevenis. En ik heb zeker ook een wijze les geleerd. Voor je onnozel gaat doen voor outfit foto’s, kijk dan toch nog maar eens goed rond of er zeker niemand anders meer is. ;)

Jas: H&M

Trui: Appel’s

Sjaal: Pimkie

Rok: River Island

Schoenen: Hot Ice

Horloge: Vendoux

Ring: Six

Oorbellen: River Island

 x Elke

86 comments

 1. Kimberly zegt:

  Hahahaha en moest de man ook lachen toen hij doorhad dat jullie hem zagen? Zo beleef je nog eens wat hihi! Ik vind je outfit er erg leuk uitzien!

 2. Hannelore zegt:

  Wat een leuke outfit, vooral de jas vind ik super!

 3. Sas zegt:

  Leuke foto’s! Ik vind je panty erg leuk :)

 4. Leuke outfit en best een grappig verhaal :D x

 5. Monique zegt:

  Leuke outfit, vind je jas heel gaaf! Die man zal wel denken, haha! Zou mij ook kunnen gebeuren!

 6. Vanessa zegt:

  Die laatste foto vind ik heel leuk! Mooie, rode lippenstift ook :)

 7. Widya zegt:

  Haha zat er zeker nog iemand in haha!

  Ik volg je nu

 8. Merel zegt:

  De jas is moooooi! En je panty vind ik ook gaaf. Alleen de schoenen vind ik er niet bij passen, maar ze zijn wel lekker warm natuurlijk ;). En wie ziet je schoenen nou bij een concert? Geweldig dat je moeder meeging trouwens, ik val van m’n stoel als mijn moeder mee zou willen naar een rockconcert, haha!

 9. Saskia zegt:

  Leuke outfit, ik vind je trui heel leuk en lijkt me lekker warm :-)

 10. Manon zegt:

  Super leuke outfit heb je aan! Je hebt er ook erg leuke foto’s mee gemaakt.

 11. Robin zegt:

  Leuke outfit! En wat een aparte locatie ;)

 12. jana zegt:

  Wat leuk! Toffe outfit :) x

 13. Haha, leuk om te lezen! Leuke outfit ook!

 14. Kirsty zegt:

  Oohh god ik zou me echt kapot schrikken als er dan ineens iemand blijkt te zijn nog als je denkt alleen te zijn en je net foto’s hebt gemaakt haha. De foto’s en je outfit zijn in ieder geval leuk geworden! Vooral je jas vind ik tof :)

 15. Jhemyla zegt:

  Haha die man moet wel gedacht hebben! Je sjaaltje vind ik heel erg leuk.

 16. De Dotties zegt:

  Je jas en botjes vind ik echt prachtig! Mooie outfit!

 17. Denise zegt:

  Leuke foto’s en die jas is echt super tof! x

 18. Bertine zegt:

  haha super grappig dat er nog iemand zat! en je panty is echt heel tof<3

 19. recom software

  Outfit up in the air | Prettiness

 20. great blow job movies

  Outfit up in the air | Prettiness

 21. online loans zegt:

  online loans

  Outfit up in the air | Prettiness

 22. drag racing hack

  Outfit up in the air | Prettiness

 23. Apple Slicer zegt:

  Apple Slicer

  Outfit up in the air | Prettiness

 24. AHS Skin Care

  Outfit up in the air | Prettiness

 25. Skin care Products Review

  Outfit up in the air | Prettiness

 26. hop over to this web-site

  Outfit up in the air | Prettiness

 27. mouse click the following web page

  Outfit up in the air | Prettiness

 28. kritika chaos unleashed trainer

  Outfit up in the air | Prettiness

 29. logical reasoning

  Outfit up in the air | Prettiness

 30. next payday advance

  Outfit up in the air | Prettiness

 31. quest nutrition quest protein bars

  Outfit up in the air | Prettiness

 32. testo up max zegt:

  testo up max

  Outfit up in the air | Prettiness

 33. Myanmar Sex free dating facebook

  Outfit up in the air | Prettiness

 34. gaga時計メンズ

  Outfit up in the air | Prettiness

 35. ガガミラノ時計新作

  Outfit up in the air | Prettiness

 36. モンスタービーツ アウトレット

  Outfit up in the air | Prettiness

 37. クロムハーツリング

  Outfit up in the air | Prettiness

 38. トゥミスーツケース

  Outfit up in the air | Prettiness

 39. Boom Beach Diamond Hack

  Outfit up in the air | Prettiness

 40. fast loans for unemployed

  Outfit up in the air | Prettiness

 41. arab instagram followers

  Outfit up in the air | Prettiness

 42. next payday advance Reviews

  Outfit up in the air | Prettiness

 43. firearms reloading equipment

  Outfit up in the air | Prettiness

 44. ミュウミュウ バッグ 新作 2014

  Outfit up in the air | Prettiness

 45. Alpha Cut HD Review

  Outfit up in the air | Prettiness

 46. minion rush cheats

  Outfit up in the air | Prettiness

 47. DIY Security System DIY Security System DIY Security System

  Outfit up in the air | Prettiness

 48. Hydraxil Reviews

  Outfit up in the air | Prettiness

 49. when to test for pregnancy

  Outfit up in the air | Prettiness

 50. Foil zegt:

  Foil

  Outfit up in the air | Prettiness

 51. supra cleanse 350 Reviews

  Outfit up in the air | Prettiness

 52. clash of clans hack

  Outfit up in the air | Prettiness

 53. Presently within the international of get together and exciting the Hookahs contain become very well-known. Any where on your own go you can look at a parlor of Bongs. Still they are not simply just utilised for taking in enjoyable inside some places Smoking cigarettes Pipes are on top of that applied in direction of crank out a individual nutritious and totally match once again.

 54. top eleven hack

  Outfit up in the air | Prettiness

 55. get instagram followers cheap

  Outfit up in the air | Prettiness

 56. after effects Tutorial

  Outfit up in the air | Prettiness

 57. Bellavei Review

  Outfit up in the air | Prettiness

 58. Direct Garcinia Review

  Outfit up in the air | Prettiness

 59. pop over to these guys

  Outfit up in the air | Prettiness

 60. スープラスニーカー激安

  Outfit up in the air | Prettiness

 61. fast-loan-bad-credit.com

  Outfit up in the air | Prettiness

 62. セリーヌ 財布 新作 2014 秋冬

  Outfit up in the air | Prettiness

 63. Cheats For dragons Of atlantis

  Outfit up in the air | Prettiness

 64. Full arch implant Thailand

  Outfit up in the air | Prettiness

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.