Wishlist Esprit badpakken

Ik was hiervoor al fan van Esprit. Maar sinds dat ik de Esprit blogsite over badpakken heb ontdekt, ben ik nog meer fan geworden! Zeker omdat de zomer in aantocht is, en ik er van hou om aan het strand of in het water te zijn. Om eerlijk te zijn draag ik enkel bikini’s omdat ik nooit maar dan ook nooit badpakken naar mijn smaak vindt. Meestal zijn ze te gewoontjes of te sportief. En driemaal raden wat ik tegenkom op de blogsite…

Natuurlijk een prachtig badpak. Ik heb gezworen nooit meer een badpak te dragen omdat ik het ook niet echt sexy vind… Maar dit badpak is net wel sexy! Deze heeft alles waaraan een badpak voor mij aan moet voldoen. Sinds dat ik dit badpak gezien heb geloof ik ook in liefde op het eerste gezicht.

Begrijp je nu waarom ik nu geloof in liefde op het eerste gezicht? Het is een prachtig zwart met wit badpak. De bandjes kunnen er ook worden afgenomen en dan zal dit badpak er direct een stuk sexyer uitzien. Als je een kleine cupmaat hebt dan doe je zeker goed met dit badpak. Want deze heeft voorgevormde cups. Dus zeg dan maar alvast hallo tegen een cupmaatje extra. Ik zie mezelf al met dit badpak rond slenteren op het strand… Maar dan natuurlijk met de nodige accessoires. Zoals een zomerhoed, een opvallende ketting en natuurlijk niet te vergeten een zonnebril.

 Mijn mama heeft zelf wat issues over haar figuur. Ok, ze is niet smal en ze heeft curves. Maar dat vind ik echt niets om je voor te schamen! Iedereen is prachtig zoals ie is! Dus trek je gewoon niets aan van wat zullen de andere wel niet denken…  Als je, je goed voelt in dat badpak dan straal je dit ook uit! Je kleed je voor jezelf en niet voor andere. Maar als je, je toch niet goed voelt bij gewone badpakken, dan kan je altijd voor een corrigerend gaan. Niemand gaat je heus raar bekijken als je ineens in badpak afkomt. Neen totaal niet! Sommige mensen zullen zelfs respect voor jouw hebben en je voorbeeld willen evenaren.

Dus wil je wel een badpak dragen maar denk je dat andere je raar gaan aankijken of… Hou dan in je achterhoofd dat jij vind dat je er goed uitziet en je er je goed in voelt. Dan straal je ook zelfvertrouwen uit. En wees gerust niemand gaat je raar bekeken!

Voor de rest hebben ze op de blog ook nog complete outfits samen gesteld. Altijd erg fijn om inspiratie uit te halen.

Ik vind de blogsite zeker de moeite om een kijkje op te nemen. Hopelijk heb ik degene die niet in badpak in het openbaar durven komen of degene die geen fan waren van badpakken (zoals ik!) een andere kijk gegeven hierop. Want badpakken kunnen net wel erg sexy zijn of schattig, sportief of zoals je hetzelf wilt

x Elke

16 comments

 1. Eline zegt:

  Mooi, maar geef mij maar een bikini :-)

 2. Nina zegt:

  Die blog ziet er zooooo leuk uit! :D

 3. Flora zegt:

  Oh! Dat eerst badpak is te mooi!

 4. Jasmijn zegt:

  wauw! super gaaf :)
  x

 5. Lotte zegt:

  Ze zijn erg leuk, maar ik heb toch liever bikini’s ^^^ xx

 6. Leuk, mooie badpakken! Ik vind die witte met bloemen erg zomers :-)!

 7. wendy zegt:

  De eerste badpak is super leuk! Esprit is een geweldig merk! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

 8. Jana zegt:

  Die zijn wel heel mooi ^^ x

 9. Vintagirie zegt:

  Dat eerste badpak is inderdaad super sexy!

 10. Yasmin zegt:

  Wat een mooie badpakken idd. Heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.